sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSportVictor Naicu continuă la cârma echipei CSO Filiași

Victor Naicu continuă la cârma echipei CSO Filiași

Oficialii grupării doljene au emis un comunicat în care anunță că tehnicianul Victor Naicu va continua pe banca tehnică a ACSO Filiași. Nu era prea greu de anticipat prelungirea contractului cu Victor Naicu, antrenor care a reușit să ne califice de două ori la barajul pentru promovarea în Liga 2. Va beneficia de tot sprijinul nostru, ca și până acum, pentru a crea o echipă competitivă, care să scrie noi performanțe pentru echipa orașului nostru“, a declarat președintele Alin Pîrvuică.

„Continuăm colaborarea cu Victor, un antrenor care ne-a adus atâtea satisfacții. Îi dorim un nou sezon bun, cu multe reușite“, a punctat președintele secției de fotbal, Florin Spânu.
„Sunt bucuros că am prelungit contractul, pentru că aici mă simt ca acasă. Înseamnă mult pentru mine acest lucru. Înseamnă că am făcut o treabă bună și că oamenii au mare încredere în mine, iar eu vreau să ne batem din nou acolo sus. În momentul acesta am stabilt ca data reunirii echipei să fie în 8 iulie. Celelalte detalii le vom anunța pe parcurs“, a spus Victor Naicu.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments