In mod ironic, plimbandu-se prin orasul Filiasi, calcand pe asfaltul proaspat turnat, Daniel Pitaroiu le promite filisenilor ca va asfalta drumurile. Uitand sa mentioneze ca in urma cu cativa ani, orasul Filiasi a fost asfaltat in proportie de 80%, printr-un mare proiect de asfaltare, si de atunci s-a tot continuat asflatarea strazilor ramase neasfaltate.

Daniel Pitaroiu stie ca nu poate castiga Primaria Filiasi. si nu o stie din aceasta campanie, o stie de mai mult timp. A intrat in aceasta cursa oarecum fortat de imprejurari. PNL avea nevoie de un candidat in orasul Filiasi, si cum nimeni nu a vrut sa intre in aceasta cursa electorala, i-au cerut lui Daniel Pitaroiu sa isi asume iarasi aceasta candidatura.

Putea Daniel Pitaroiu sa refuze PNL dat fiind ca stia ca nu are sanse, ca intra intr-o cursa deja pierduta in care va trebui sa isi consume timpul, energia si finantele personale? Nu, nu putea! Pentru ca un refuz ar fi dus la pierderea tuturor  privilegiilor capatate la CEO. Daniel Pitaroiu este la CEO cu sustinerea PNL si dupa 09 iunie se va intoarce linistit la CEO, fericit ca s-a incheiat aceasta perioada de deranj, ca poate sa se intoarca linistit la afacerile lui.

Pentru Daniel Pitaroiu candidatura la functia de primar a a fost o obligatie, dar nu o obligatie fata de filiseni, ci fata de PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.