Ironia sortii ca un tip ingamfat, deloc prezent in viata comunitatii din Filiasi in ultimii 4 ani, poate doar din perspectiva afacerilor pe care le gestioneaza, vine in alegerile locale cu sloganul ”Eu cu cetatenii”. Tu cu cetatenii, cand?

Daniel Pitaroiu nu este un tip prost dar este un foarte slab politician si perfid dintr-un anumit punct de vedere si o sa explicam mai jos de ce.

Ca e un politician slab se vede dupa modul in care si-a inceput precampania. A venit cu aceeasi ciorba reincalzita, cu locurile de munca pe pile, cu familiile care au servicii in Primaria Filiasi si subordonate, cu ura viscerala fata de zeci de familii pe care vrea sa le lase fara un venit, fara o sursa de bani cu care sa isi intretina familiile. Pentru ca nu are proiecte, solutii cu care sa vina in fata filisenilor, Daniel Pitaroiu repeta ca o placa stricata aceleasi platitudini.

De ce este perfid? Pentru ca isi urmareste doar interesul personal. Din toate sondajele facute, si de PNL si de PSD, Daniel Pitaroiu nu are nici o sansa sa castige Primaria Filiasi. Si totusi a intrat in cursa electorala. De ce?

La cat este de orgolios Daniel Pitaroiu, ar fi trebuit sa spuna PAS si sa isi vada de treaba. Insa tocmai acesta este motivul, ca nu isi poate vedea de treaba la CEO daca nu candideaza din partea PNL la functia de primar al orasului Filiasi. In mod evident a fost conditionat de PNL sa candideze daca doreste sa mai stea in functii bine platite in urmatorii 4 ani. Improscatul cu tot felul de acuzatii, nu se numeste politica.

Si pentru ca nu dorim sa se creada ca suntem carcotasi in mod gratuit, va lasam o situatie a comunicarii publice a lui Daniel Pitaroiu pe profilul lui de Facebook, in ultimii 4 ani:  

  • 2023 – 17 postari, niciuna cu privire la Filiasi sau filiseni;
  • 2022- 3 postari, niciuna cu privire la Filiasi sau filiseni;
  • 2021 – 22 postari, niciuna cu privire la Filiasi sau filiseni;
  • 2020 – 13 postari, niciuna cu privire la Filiasi sau filiseni si probabil a si sters toate postarile din campania electorala pentru alegerile locale din septembrie 2020. 

Grija pentru Filiasi si filiseni i-a revenit incepand cu 23 martie, cand a venit cel mai probabil si conditionarea PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.