Consiliul Local Scaesti cu 9 voturi din 11 au decisa sa schimbe ziua de desfasurarea a targului saptamanal comunal.

Targul de la Scaesti se tinea in timpul saptamanii, marti. Fiind zi lucratoare nu toata lumea putea ajunge la targ sa isi cumpere cele necesare sau sa vanda produse, motiv pentru care autoritatile locale au decis sa mute acest targ, sambata, cand toata lumea este libera si poate sa fie prezenta.

Hotararea Consiliului Local Scaesti de mutarea atragului saptamanal de marti, la sfarsit de saptamana, sambata, a fost luata in data de 03 noiembrie 2023 si a fost votata de 9 consilieri locali din 11. Doi dintre consilieri locali s-au abtinut.

”Cred ca ziua de sambata este mult mai potrivita pentru un targ saptamanla. Marti multi dintre locuitorii comunei Scaesti nu puteau ajunge la targ sa isi vand pasarile, animalele sau cerealele sau nu puteau sa isi cumpere cele necesare pentru ca erau la serviciu. Acum, fiind sambata, cred ca pot fi prezenti in targ toti cei care isi doresc.

Profit si de aceasta ocazie pentru a anunta pe toata lumea de noua zi in care se va desfasura targul. Ii invit pe comercianti si pe producatorii agricoli sa vina sambata in targul de la Scaesti” –  Mihaela Mateescu, primar comuna Scaesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.