CSO Filiași a terminat pe locul 2 play-off-ul din C7 și s-a calificat la barajul pentru promovarea în Liga 2. Formația pregătită de Victor Naicu este pregătită de o surpriză cu CSM Reșița – câștigătoarea seria a 8-a din al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Filisenii vor juca semifinala barajului cu gruparea bănățeană, primul duel fiind programat miercuri, 24 mai, de la ora 18:00, pe stadionul „Orăşenesc“ din localitate.

Antrenorul Victor Naicu are încredere că jucătorii săi pot face surpriza și pot trece de formația din Valea Domanului, chiar dacă a recunoscut că adversarii sunt favoriți. Tehnicianul grupării doljene este de este convins de faptul că câștigătoarea barajului se va decide după returul de la Reșița.

„Pentru noi este o onoare că am ajuns să jucăm un astfel de meci. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua, când vom intra pe teren se va juca de la egal la egal. Sperăm într-un rezultat care ne va da speranțe pentru meciul retur. Luptăm, sperăm să și reușim. Calificarea se va juca în meciul de la Reșița”a declarat pentru Sportul Doljean, Victor Naicu – antrenorul formației CSO Filiași.

Partida CSO Filiași – CSM Reșița va fi condusă de o brigadă formată din Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică), ajutat la cele două linii de Emeric Tocai (Sibiu) şi Gabriel Boncz (Făgăraş), iar ca și rezervă de Dragoş Pîrîu (Curtea de Argeş). Delegat de joc a fost numit dorin Micşa (Timişoara), iar observator pentru arbitraj Gabriel Gherman (Bucureşti).

sursa: sportuldoljean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.