marți, aprilie 16, 2024
AcasăȘtiriLiceul Tehnologic “Dimitrie Filisanu” pe locul 38 in top 50 licee tehnologice...

Liceul Tehnologic “Dimitrie Filisanu” pe locul 38 in top 50 licee tehnologice din tara dupa media la BAC

Liceul Tehnologic “Dimitrie Filişanu” Filiaşi se afla pe locul 38 într-un top realizat de platforma Bac+ despre învăţământul tehnologic, la Examenul Naţional de Bacalaureat din 2022.
In top se mai afla alte doua licee din judetul Dolj, pe locul 7 – Liceul Tehnologic “Horia Vintilă” din Segarcea si pe locul 30 Colegiul “Stefan Odobleja” Craiova

La realizarea topului au fost luate în considerare liceele tehnologice cu peste 40 de candidați. Rata de promovare este raportată la numărul total de candidați înscriși, inclusiv cei absenți și cei eliminați din examen.

 “Este munca tuturor – cadre didactice, elevi, părinți – şi ne bucurăm de rezultate”- a declarat prof. Petre Mătuşe, director al Liceului Tehnologic “Dimitrie Filişanu” conform cvlpress.ro.

Pentru orasul Filiasi clasarea in acest top este una buna si in viitor trebuie sa fie inca un motiv care sa ii ambitioneze pe profesori si elevi pentru obtinerea unor rezultate si mai bune, ajutand in felul acesta si la prestigiul liceului in care au invatat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments