vineri, aprilie 19, 2024
AcasăȘtiriProcurorul Marin Rogoveanu se pensioneaza pe 15 iulie 2022. Ce ambitii mai...

Procurorul Marin Rogoveanu se pensioneaza pe 15 iulie 2022. Ce ambitii mai are procurorul in viitor?

SECŢIA PENTRU PROCURORI a CSM a avut pe ordinea de zi din 28 iunie 2022, de solutionat si cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată ROGOVEANU MARIN, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj:

”Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.07.2022 a domnului Rogoveanu Marin, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj. (unanimitate)”.  

Asadar, procurorul Marin Rogoveanu se pensioneaza. Ce urmeaza in cariera acestuia? Cea mai lunga perioada de activitate se leaga de orasul Filiasi, unde si-a desfasurat profesia de magistrat.

Va alege calea avocaturii, asa cum  alti colegi de-ai acestuia au facut de-a lungul timpului sau va intra in administratie, lucru deloc iesit din comun, vezi cazul primarului din orasul Dabuleni, BĂJENARU AUREL, care s-a pensionat din functia de Procuror General Adjunct PCA Craiova.

Este cunoscut faptul ca procurorul Marin Rogoveanu nu mai este in relatii cordiale cu nasul Amza Dumitru, primarul comunei Bralostita, localitatea de bastina a magistratului. Dar va fi de ajuns o comuna pentru ambitiile unui fost prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj. 

Ramane de vazut daca va dori sa mai demonstreze ceva in viitor sau ce ambitii mai are procurorul Rogoveanu.

Surse din anturajul acestuia spun ca nu se va retrage in Valea Fantanilor unde sa isi traiasca linistit viata de pensionar.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments