vineri, martie 29, 2024
AcasăȘtiriAccident cu victime la Racarii de Jos

Accident cu victime la Racarii de Jos

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Filiași au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Răcarii de Jos, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un bărbat de 73 de ani, din comuna Coțofenii din Dos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, prima bandă, din direcția Filiași către Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Braloștița, care circula pe banda 2, în același sens de deplasare.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 73 de de ani și o femeie de 72 de ani, pasageră, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursa: cvlpress.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments