sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăȘtiriReținut pentru zece furturi din gospodarii din Filiasi

Reținut pentru zece furturi din gospodarii din Filiasi

Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din Butoiești, judeţul Mehedinți, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.
În dimineața zilei de ieri, polițiștii au efectuat două percheziţii domiciliare, în comunele Butoiești, judeţul Mehedinți şi Brănești, judeţul Gorj, pentru documentarea activităţii în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 20 de scule şi unelte mecanice, obiecte de îmbracăminte, 6 perechi de pantofi sport şi 3 telefoane.
Un bărbat, de 50 de ani, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.
Din cercetări, a reieşit că, în perioada 06 august 2021-13 februarie a.c., cel în cauză ar fi comis 10 acte materiale de furt din locuinţele unor persoane din oraşul Filiaşi.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.
În cursul zilei de astăzi, cel în cauza urmează să fie prezentat Judecătoriei Filiaşi, cu propunere de arestare preventivă
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments