duminică, iunie 16, 2024
AcasăȘtiri250 de minute intarziere la trenuri pe ruta Filiasi - Turceni, din...

250 de minute intarziere la trenuri pe ruta Filiasi – Turceni, din cauza caderilor unor copaci pe linia de cale ferata

”Actualizare 10 ianuarie 2022, ora 22:30

Începând cu ora 22:14 s-a reluat circulația în condiții de siguranță cu locomotivă diesel peste zona afectată. Întârzierile estimate ale trenurilor se situează între 90 și 250 de minute.

===

Actualizare 10 ianuarie 2022, ora 21:30

Ca urmare a întreruperii temporare în cursul acestei seri a alimentării cu energie electrică a linei de tensiune din cauza căderilor de copaci pe segmentele feroviare Filiași – Gura Motrului și Filiasi – Turceni la această oră, staționează 5 trenuri din care 2 sunt IR și 3 R, cu întârzieri între 90 și 250 de minute.

”Urmare căderilor de copaci în această seară pe segmentul feroviar Filiași – Gura Motrului cauzate de condițiile meteo nefavorabile, este întreruptă temporar circulația trenurilor și alimentarea cu energie electrică a linei de contact, afectând circulația unor trenuri în trafic intern și internațional. Trenurile își vor relua mersul în condiții de siguranță imediat ce echipele feroviare speciale remediază deranjamentele și se va asigura posibilitatea reluării circulației în prima etapă cu locomotive diesel în zona afectată.

CFR Călători va oferi pasagerilor din trenuri apă sau produse preambalate, după caz, în prima stație mare unde această activitate se poate desfășura.

De asemenea, în zonele unde este necesar, CFR Călători a pus operativ la dispoziția CFR SA locomotivele Diesel necesare pentru deblocarea circulației.

CFR Călători ține permanent legătura cu CFR SA, managerul infrastructurii, care realizează dirijarea circulației și cu echipele din trenurile afectate oferind asistență călătorilor. Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.”, a anuntat CFR Calatori. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments