marți, aprilie 16, 2024
AcasăSportDe ce sperati ca U Craiova ”să nu folosească echipa de bază”?...

De ce sperati ca U Craiova ”să nu folosească echipa de bază”? E o competitie a milei sau a fotbalului?

Nu inteleg declaratia lui Victor Naicu conform careia se astepta ca Universitatea Craiova sa nu joace in Cupa Romaniei cu echipa de baza.
“Speram să nu folosească echipa de bază. Ne-am fi dorit să jucăm pe stadionul nostru, dar, din păcate, a trebuit să jucăm în nocturnă, nu am avut bani de nocturnă mobilă. (…)”, a declarat Victor Naicu.
Ce ne-am asteptat? Ca Universitatea Craiova sa ne faca un cadou si sa ne lase sa trecem mai departe pe ochi frumosi? Sau cum?
Sorti au facut ca CSO Filiasi sa pice cu Universitatea Craiova. Doua echipe profesioniste, nu? Una din prima Liga, a doua din liga a treia. Ambele au trimis in teren cea mai buna garnitura. Au respectat jocul, competitia… si s-au respectat pe ei.
Baietii de la CSO Filiasi nu s-au facut de ras! Au jucat cu curaj, cu tupeu, prea mult pe alocuri :). Au iesit cu fruntea sus dintr-o competitie de la care, la inceput, nu aveam nici o speranta.
Craiova si-a respectat blazonul. Daca nu juca cu prima garnitura ii acuzam ca nu ne-au respectat… etc.
Orice discutii despre faptul ca Universitatea Craiova nu a jucat cu rezervele, ca nu a aratat mila sau… etc.,  nu sunt altceva decat jigniri la adresa jucatorilor CSO Filiasi.
Lasati-i pe baietii de la CSO Filiasi sa se concentreze la campionat, ca locul 7 din 10, cu doar 17 puncte, nu este unul deloc onorant.
Si o infrangere cu rezervele ar fi fost una mult mai dureroasa. Asa, ramane un meci de poveste, in care o echipa din Liga a treia a jucat sferturile Cupei cu cea mai buna echipa a Universitatii Craiova!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments