joi, mai 30, 2024
AcasăȘtiriDoi filiseni si un craiovean retinuti de politisti pentru ca au împușcat...

Doi filiseni si un craiovean retinuti de politisti pentru ca au împușcat trei căprioare

Polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, trei tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, din orașul Filiași și municipiul Craiova, județul Dolj, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 14 noiembrie a.c., cei trei tineri s-au deplasat în pădurea pe raza comunei Brănești, unde ar fi împușcat trei căprioare, acestea fiind identificate de către polițiști, cu ocazia cercetării împrejurimilor. La sosirea polițiștilor, un tânăr a fugit cu un autoturism de la fața locului, iar celelalte două persoane au fugit în pădure. S-a procedat la urmărirea persoanelor, fiind prins unul dintre tineri, iar ceilalți au fost identificați ulterior.

În continuarea activităților desfășurate, polițiștii au identificat autoturismul folosit la comiterea faptei de cele trei persoane și au dispus indisponibilizarea acestuia în vederea cercetărilor.

De asemenea, o armă letală de vânătoare, în încărcătorul căreia se afla un cartuș, a fost abandonată de bărbați într-o zonă cu vegetație, fiind identificată de către polițiști după căutări amănunțite în pădure și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Cadavrele celor trei căprioare au fost ridicate și depuse la DSVSA Gorj, în vederea examinării acestora. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru documentarea întregii activități infracționale.

sursa: gorjeanul.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments