duminică, iunie 16, 2024
AcasăSportCSO Filiasi fara antrenor. Mario Găman a acceptat oferta celor de la...

CSO Filiasi fara antrenor. Mario Găman a acceptat oferta celor de la Pandurii Târgu Jiu

CSO Filiași, formație de Liga 3, a produs două mari surprize în Cupa României, doljenii ajungând în sferturi după ce le-au eliminat pe UTA și Hermannstadt. Acum, echipa a rămas fără antrenor.

Asta pentru că Mario Găman, tehnicianul echipei din Filiași, a acceptat oferta celor de la Pandurii Târgu Jiu, mutarea fiind cu efect imediat.

Astfel, CSO Filiași va fi condusă în următoarea perioadă de tandemul Alin Pîrvuică – Cosmin Fruntelată. Echipa nu traversează momente prea bune în campionat, situându-se pe locul 8 din Seria 6.

Mario Găman pleacă de la CSO Filiași

„Aş zice că echipa noastră are doi principali, eu şi Fruntelată. Amândoi suntem pentru moment, dar rămâne de văzut ce se mai decide în zilele următoare. Nu ne aşteptam să ne despărţim de Mario şi de Boby, dar ştii cum este, viaţa îţi rezervă multe.

E o provocare pentru noi şi un început de drum dificil. Nu mă aşteptam la aşa ceva! Parcursul din Cupa României a fost extraordinar până acum, dar în campionat nu am strălucit şi trebuie să îndreptăm lucrurile. Trebuie să le facem pe toate, noi, cei de acolo, din zonă. Eu sunt de la început la echipă, de când am plecat de jos.

Am fost jucător, a urmat perioada în care au apărut accidentările şi n-am putut să mai joc. Am trecut lângă domnul preşedinte Florin Spânu, am primit funcţia de vicepreşedinte, iar acum îndeplinesc şi rolul de antrenor”, a declarat Alin Pîrvuică, potrivit Gazeta de Sud.

sursa: gsp.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments