duminică, iunie 16, 2024
AcasăEvenimente73 de ani de iubire alb-albastră | 5 septembrie 1948. MECI ANIVERSAR...

73 de ani de iubire alb-albastră | 5 septembrie 1948. MECI ANIVERSAR LA FILIAȘI

73 de ani de iubire alb-albastră | 5 septembrie 1948 💙
Duminică, 5 septembrie 2021, sărbătorim aniversarea clubului cu 3 evenimente speciale în 3 locații diferite. Pentru că dragostea față de Știința depășește granițele Olteniei și pentru că ne dorim să fiți întotdeauna alături de noi, vă invităm să sărbătorim împreună ziua în care a luat naștere un mit nemuritor: Universitatea Craiova.
1. ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA CANTONAMENTUL ȘTIINȚEI DIN CRAIOVA
Duminică, în intervalul orar 09:00 – 15:00, vă așteptăm, cu mic, cu mare, la cantonamentul nostru din Lunca Jiului pentru un tur special în casa în care se pregătesc, zi de zi, „leii” Universității. În intervalul orar 11:00 – 12:00 vor fi alături de tine și foste glorii ale clubului nostru, un moment excelent pentru a depăna amintiri, pentru a face fotografii și a obține autografe.
2. SOCIALIZARE ÎN CANTONAMENTUL ȘTIINȚEI DIN POIANA BRAȘOV
Duminică, de la ora 18:00 fotbaliștii Universității Craiova te așteaptă la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov, într-o zonă special amenajată pentru socializare. Ai șansa să vorbești direct cu idolii tăi și să le “furi” și-un selfie.
3. MECI ANIVERSAR #Stiinta73 LA FILIAȘI
Main-event-ul zilei de duminică va avea loc la stadionul din Filiași, ora 17:30 și îl constituie reeditarea primului meci oficial dintre CFR Filiași și Universitatea Craiova. În deschiderea acestei partide de old-boys va avea loc un duel de juniori U14. Imediat după aceea vom avea parte o nouă lovitură de start istorică după fix 73 de ani.
Pe toată durata celor 3 evenimente este obligatorie purtarea măștii de protecție. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Ne vedem duminică, fie că o facem la Craiova, Filiași sau Poiana Brașov, într-o zi de duminică atât de specială pentru întreaga suflare alb-albastră și hai să ne bucurăm împreună de ceea ce iubim: ȘTIINȚA! 👌
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments