vineri, aprilie 19, 2024
AcasăȘtiriInca o zi de protest la Scoala Gimnaziala Filiasi. Politrucul Gidar nu...

Inca o zi de protest la Scoala Gimnaziala Filiasi. Politrucul Gidar nu vede, nu aude!

De Ziua Limbii Romane, dascalii de la Scoala Gimnaziala Filiasi, personalul auxiliar si parintii elevilor, au protestat, inca odata, impotriva metodei de schimbare a conducerii instituției de invatamant.

Conducerea ISJ Dolj nu vede și nu aude. Nu o interesează parerea profesorilor, parintilor, elevilor, a oamenilor care muncesc, traiesc și invata in orașul Filiași. Gîdăr are obligații și promisiuni politice și trebuie să le ducă la indeplinire. Doar asta contează pentru ei. Managementul de calitate, performanța, nu fac parte din criteriile lor de selectie.

In mod ironic, cei trei directori sunt detasati ”in interesul invatamantului” ! Si tot ironic este faptul că unii dintre ei, in trecut, au fost membrii PSD, si pe unde au trecut nu au performat, ba din contra. Aduc aminte de acest aspect doar ca sa demonstrez ca sunt carieristi cu orice pret, lipsiti de viziune si performanta.

Un lucru bun se vede totusi din aceste numiri politice. Au trezit spiritul civic in oameni, care au inteles ca trebuie sa preia initiativa, ca nu vor rezolva problema daca vor sta acasa sau doar comenteaza pe retelele de socializare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments