joi, martie 28, 2024
AcasăȘtiriProtest împotriva schimbării din funcție a directorului Școlii Gimnaziale Filiași

Protest împotriva schimbării din funcție a directorului Școlii Gimnaziale Filiași

Cadre didactice, personal auxiliar, parinti si bunici ai elevilor de la Scoala Gimnaziala Filiasi s-au adunat azi in curtea institutiei de invatamant, pentru a-si arata nemultumirea fata de schimbarea din functie a directorului Alin Mondescu.

Schimbarea acestuia vine in urma unor actiuni politice ale inspectorului scolar general al ISJ Dolj, Alexandru Gidar, care isi numeste in functie acoliti si trepadusi ai PNL.

In ultimele luni, nu a scapat scoala si gradinita din Dolj in care sa nu fie numiti directori de culoare liberala.

Lui Alin Mondescu ii expira concursul de director la finalul lunii august si ISJ Dolj a dat deja mandat de interimari unor penelisti.

Sustinerea de care se bucura Alin Mondescu la Scoala din Filiasi vine in urma unor ani de munca si sustinere a scolii si comunitatii. Mondescu este un om implicat si dedicat.

Ministru Educatiei, Sorin Cimpeanu, a transmis pe uj grup de WhatsApp un mesaj tuturor inspectorilor scolari generali, numai ca Alexandru Gidar nu l-a luat in considerare, pentru ca pentru el primeaza interesul de partid si nu interesul invatamantului doljean.

”Revin cât se poate de clar cu mesajul:
Concursul pentru ocuparea posturilor de director va începe in data de 14 Septembrie.
Pana atunci, pentru un semestru, suntem desigur toți de acord cu privire la avantajele continuitatii.
Se schimba directorii doar dacă sunt motive justificate legal sau din perspectiva managementului educational, dacă se pensionează sau dacă nu-și mai dau acordul pentru continuare”, este mesajul ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, catre conducerile ISJ-urilor din toata tara.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments