miercuri, mai 29, 2024
AcasăPoliticăAdevaratul scop al candidaturii lui Pitaroiu? Negocierierea unei viitoare functii

Adevaratul scop al candidaturii lui Pitaroiu? Negocierierea unei viitoare functii

Nu stiu daca alegerile locale partiale sunt o lectie invatata de Daniel Pitaroiu, ma indoiesc, dar cateva invataturi ar avea de tras in urma infrangerii usturatoare de duminica, 27 iunie 2021.

Infatuarea, aroganta, lipsa de modestie, semanarea de ura, dezbinarea si calomnia in spatele anonimatului pe retelele de socializare nu pot face parte din reteta castigarii alegerilor in nici o parte a lumii.

Aliantele cu persoane expirate politic, suprapuse cu lipsa de experienta politica, si increderea ca banii pot rezolva orice problema l-au adus in punctul in care este azi.

Dar Daniel Pitaroiu nu a intrat in aceste alegeri doar cu gandul de a castiga functia de primar al orasului Filiasi. Stia ca o candidatura va deveni moneda de negociere a unei viitoare functii.

Se va folosi de votul filisenilor pentru a-si negocia o functie mai buna la Complexul Energetic Oltenia sau in alta institutie de stat.

Nu i-a pasat nici un moment de soarta orasului Filiasi, pentru ca a avut totul calculat inca din momentul in care a intrat in aceasta cursa. Iar filiseni care si-au investit increderea si votul in vicleanul Daniel Pitaroiu se vor convinge in curand de acest lucru.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments