vineri, martie 29, 2024
AcasăPoliticăGheorghe Marin scrisoare deschisa catre filiseni

Gheorghe Marin scrisoare deschisa catre filiseni

Dragi filişeni,

Vă adresez această scrisoare deschisă pentru că ne aflăm în fața unei noi provocări pentru orașul Filiași. Din păcate, nedreptatea care i s-a făcut fiului meu, Costeluș Gheorghe, înlăturat injust de sistemul judiciar din funcția de primar pe care voi, filișenii, l-ați ales cu 90% din voturi, ne-a adus în pragul unor alegeri, pe care nu ni le-am dorit, dar care pot reprezenta momentul în care înșiși oamenii pot face dreptate și pot reda continuitatea pe care și-au dorit-o pentru orașul lor.

Împreună cu primarul reales de filișeni, Costeluș Gheorghe, și viceprimarul, Laurențiu Florescu, vreau să formez aceeași echipă care a adus atat de multe realizări pentru orașul Filiași.

Sunt un om dedicat orașului, am experiența și expertiza necesară, atât din mediul privat, la BCR, cât și din funcțiile ocupate în administrație. În plus, cred în potențialul nostru de a continua să investim în dezvoltarea orașului.

Orașul nostru s-a dezvoltat mult în ultimii ani și îmi doresc mai departe să investim și mai mult în

infrastructura orașului, să continuăm asfaltările în Filiași și localitățile aparținătoare, să continuăm

extinderea și modernizarea iluminatului public din fonduri europene.

Îmi doresc ca filișenii să aibă cele mai bune condiții și astfel vom continua extinderea rețelelor de gaze, apă, canalizare atât în Filiași, cât și în localitățile aparținătoare, precum și extinderea rețelelor electrice în zonele cu potențial de construire pentru noi case.

Copiii noștri reprezintă viitorul orașului și vreau să continuăm dotarea și modernizarea unităților școlare din Filiași. De asemenea, îmi doresc să construim o casă de cultură nouă și un centru civic pietonal. Nu în ultimul rând, vom continua modernizarea parcurilor și lacurilor din Filași din fonduri europene.

Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru orice administrație și astfel vom continua dotarea și modernizarea spitalului, vom reabilita corpul C1 al Spitalului Filișanilor din fonduri europene, vom extinde, moderniza și dota policlinica orașului și vom mări numărul de specializări medicale oferite pentru pacienți.

Vrem să stimulăm crearea de noi locuri de muncă pentru orașul nostru, mai ales pentru tineri, pentru care vom construi un centru de închiriere birouri pentru cei care vor să își deschidă o afacere și vom construi un parc industrial pentru a crește numărul de investitori.

Vrem să extindem zona rezidențială și să construim blocuri în orașul Filiași, iar pentru blocurile deja existente, vom demara un proiect prin care vom realiza termoizolarea lor.

Toate acestea se pot realiza numai cu ajutorul dumneavoastră.

Sper ca, împreună, să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus și să vă am alături de mine în această echipă care, alături de Costeluș Gheorghe și Laurențiu Florescu, va continua să schimbe fața orașului Filiași!

Pe 27 iunie, vă aștept la vot!

VOTAȚI CEA MAI BUNĂ ECHIPA PENTRU ORAŞUL FILIAŞI!

                                                          Cu stimă,

                                                       Gheorghe Marin

 

Comandat de PSD Dolj, CUI mandatar finaciar: 51210011

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments