sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriAcuzatii de mita electorala la Filiasi. ”La barul lui Mutu se da...

Acuzatii de mita electorala la Filiasi. ”La barul lui Mutu se da pe caiet si plateste Pitaroiu”. Institutiile chemate sa faca lumina

Pagina de Facebook Avizier Fratostita face niste acuzatii foarte grave cu privire la alegerile locale partiale, care au loc duminica aceasta. Pe reteaua de socializare, Avizier Fratostita afirma ca la un bar din satul Fratostita se ofera produse, ”pe caiet” si ca patronul primeste sumele aferente mitei electorala de la candidatul PNL, Daniel Pitaroiu.  Pagina de Facebook publica si o poza cu cel care ar oferi mita in numele candidatului PNL.

”La barul lui se da pe caiet si plateste Pitaroiu. Se fac deja aranjamentele pentru a se cumpara voturi. Se da 400 de lei pentru familie . Mutu este băiat descurcăreț ,oprește 200 lei, iar 200 lei da către familie .Listele unde sa fie bani împărțiți sunt făcute de Dumbrava și Relu Popescu! Atât de disperat este Pitaroiu pentru a fi primar!”, afirma Avizier Fratostita.

Pentru ca acuzatiile sunt foarte grave si pentru ca sunt indicate persoane, locatia si metoda, autoritatile competente ar trebui sa cerceteze de urgenta, si sa vina cu o pozitie oficiala cu privire la datele aparute, pentru ca asupra scrutinului de duminica, 27 iunie 2021, sa nu planeze nici o suspiciune.

 

 

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments