duminică, iunie 16, 2024
AcasăPoliticăCandidatul PNL ori traieste in alta localitate, ori cei care ii scriu...

Candidatul PNL ori traieste in alta localitate, ori cei care ii scriu materialele electorale isi bat joc de el

Candidatul PNL la Primaria Filiasi, a publicat un material electoral in Gazeta de Sud, in care face niste afirmatii care se pot usor numi mincinoase, dar pot fi clasate si ca manipulatoare.

Ori candidatul PNL traieste in alta localitate, ori cei care ii scriu materialele electorale o fac dintr-un birou, de la Craiova, si nu au mai fost de ani de zile in orasul Filiasi.

”Uitaţi-vă în jur, ce vedeţi? Drumuri distruse peste tot; printre blocuri e dezastru când plouă, stagnează apa prin gropi şi câte o săptămână, spre disperarea locatarilor. Pe Bulevardul Racoţeanu, nu mai zic… Din două benzi pe sens se poate circula doar pe una, pentu că cine a gândit proiectul sigur nu a luat în calcul şi amenajarea de parcări. Care parcări? Duceţi-vă pe aleile paralele cu principala… Nimic amenajat….ici colo au mai aruncat câte o lopată de pietriş. Sau, vă rog, duceţi-vă în Fratoştiţa, În Bâlta sau la Răcari, oamenii sunt disperaţi, parcă şi-au pierdut şi ultima rază de speranţă că într-o zi vor putea circula civilizat…”, afirmă candidatul PNL la primăria Filiaşi”. a declarat candidatul PNL pentru gds.ro.

Sa le luam pe rand:

  1. 36 de strazi au fost asfaltate, si alte 63 de strazi au intrat in asfaltare deja, in total peste 35 km de drumuri;
  2. Cele doua benzi ale Bulevardului Racoteanu sunt ale unui drum european, administrat de DRDP Craiova, iar proiectul, despre care vorbeste candidatul PNL, a fost gandit de cei de la ministerul Transporturilor, si din cate stim noi drumul a fost asfaltat in urma cu 12 – 13 ani. Si poate candidatul PNL nu isi mai aminteste, dar drumul european inainte avea decat o banda pe sensul de mers;
  3. In cele 3 sate, Fratostita, Racari, Bilta s-au asfaltat peste 10 km de drumuri;
  4. Pana la rezolvarea parcarilor in orasul Filiasi, s-au instalat semafoare inteligente care au adus un plus de siguranta pietonilor si au mai fluidizat traficul rutier.
  5. Azi ne aflam in situatia in care a fost emisa autorizatia de construire parcari laterale si trotuare pe Bulevardul Racoteanu. Vor fi amenajate aproximativ 300 de locuri de parcare, si vor fi reabilitati si modernizati aproximativ 6 km de trotuare.

Orice filisan care citeste articolul  din gds.ro al candidatului PNL nu poate decat sa se cruceasca si sa isi scuipe in san, pentru ca uitandu-se in jur se vad cu ochiul liber schimbarile din ultimii ani.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments