vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPoliticăGheorghe Marin catre filiseni: Administrarea orasului o facem impreuna si ma bucur...

Gheorghe Marin catre filiseni: Administrarea orasului o facem impreuna si ma bucur sa vad ca implicare exista de ambele parti!

Azi, alaturi de candidatul PSD Filiasi la Primarie, Gheorghe Marin, a fost primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, senatorul Mihail Genoiu, deputatul Alina Tanasescu, si mai multi membrii ai PSD Dolj.
Social democratii au vrut sa isi aratae inca odata sustinerea pentru candidatul PSD Filiasi si sa ii asigure pe filisenni ca Gheorghe Marin va fi sprijinit in continuare sa dezvolte  orasul Filiasi.
Pe pagina de Facebook, gheorghe Marin le-a multumit pentru sprijin colegilor din Organizatia Judeteana dar mai ales le-a multumit filisenilor pentru sustinere si pentru faptul ca participa activ la administrarea orasului.
”Continuam intalnirile cu dumneavoastra, oamenii din Filiasi si satele apartinatoare. Ne bucura sustinerea dumneavoastra si va multumim ca ne semnalizati in continuare problemele pe care administratia locala trebuie sa le rezolve.
Administrarea orasului o facem impreuna, fiecare cu responsabilitatea care ii revine, si ma bucur sa vad ca implicare exista de ambele parti! Va multumim pentru sustinere, tuturor filisenilor!
Le multumim colegilor din tot judetul ca ne sunt alaturi, in frunte cu domnul presedinte Claudiu Manda, doamna primar, Lia Olguta Vasilescu, domnul presedinte al CJ Dolj, Cosmin Vasile, colegii parlamentari, colegii din BPJ Dolj si tinerii de la TSD Dolj!
Asta arata ca PSD Filiasi se bucura de sustinere, ca orasul Filiasi conteaza si ca vom fi in continuare sprijiniti sa dezvoltam proiecte importante pentru comunitatea noastra.
CONTINUAM CU CEA MAI BUNA ECHIPA PENTRU FILIASI”- Gheorghe Marin, candidatul PSD Filiasi la alegerile locale partiale din data de 27 iunie.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments