sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăȘtiriFundatia ANYA a donat un ecograf performant Spitalului ”Dimitrie Filișanu”

Fundatia ANYA a donat un ecograf performant Spitalului ”Dimitrie Filișanu”

FUNDATIA ANYA ~ INVESTIM IN SANATATE
Impreuna facem bine în comunitate!!! Impreuna schimbam destine!!!
Alaturi de societatile locale TOPGEL, BIZ SOLUTIONS si MOB CONFORT, Fundatia ANYA a donat astazi un ecograf performant SONOSCAPE E3, 100 halate panza netesuta TNT reutilizabile si 120 masti din bumbac sectiei de ginecologie din cadrul Spitalului FILIȘANILOR din Filiași Dolj!
Achiziție in cadrul proiectului INVESTIM IN SANATATE – sectiunea <<SA DARUIM ZAMBETE COMUNITATII LOCALE – achizitie echipamente medicale >>.
Multumim sponsorilor nostri, adevarati profesionisti in domeniile in care activeaza:
TOPGEL este cel mai mare producător român de înghețată și se află în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România.
Contribuțiile TOPGEL in comunitatea locala din ultimii 10 ani se ridică la o valoare totală de aproximativ 450.000 de euro și au constat în sprijinirea activităților asociațiilor locale din domeniul sănătății și în dotarea spitalelor prin achiziționarea și echiparea cu aproximativ 50 de echipamente medicale pentru secțiile craiovene de Cardiologie, Chirurgie toracică, Chirurgie și Pediatrie Ortopedică, Chirurgie generală, Medicină Internă, ORL, Ortopedie Traumatologie, Oncopediatrie sau Neonatologie.
BIZ SOLUTIONS – partener de incredere in agricultura, cu un istoric de peste 22 de ani, este o firma cu capital privat, 100% romanesc, a carei activitate este reprezentata de comercializarea ingrasamintelor minerale.
MOB CONFORT – distribuitor de mobilier de cea mai bună calitate din Oltenia, cu o experientă vastă in vânzări acumulată în 14 ani de activitate.
sursa: Facebook Claudia Gradinaru 
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments