joi, martie 28, 2024
AcasăȘtiriPitaroiu si liberalii lui lasa fara locuri de muncă 800 de salariati...

Pitaroiu si liberalii lui lasa fara locuri de muncă 800 de salariati ai CEO Oltenia

800 de salariați ai CE Oltenia au primit preavizele, urmând să fie disponibilizați începând cu data de 1 iulie. Asa se face că Daniel Pitaroiu, care pune in continuare umarul la declinul si falimentarea CEO Oltenia, si PNL vor lasa fara venituri sute de familii.

„Vom avea şi venitul de completare, până la 1 iulie, nu numai pentru angajații disponibilizați din Complexul Energetic Oltenia, dar şi pentru cei care urmează să plece din CE Hunedoara şi Compania Uraniului” a declarat ministrul liberal Virgil Popescu pentru gorjeanul.ro.

Întrebat despre reforma companiilor de stat la care a făcut referire, ieri, premierul Cîţu spunând că sunt sifonați bani din aceste societăți ale statului, de gorjeanul.ro, ministrul Virgil Popescu a precizat: „După aprobarea PNRR de către Comisia Europeană, structura care se va ocupa de reforma companiilor de stat va trece de la Ministerul de Finanțe la Secretariatul General al Guvernului. Întâi să avem Planul Național de Redresare şi Reziliență, apoi toate companiile vor fi auditate. Dar mai durează…”.

Tinand cont ca de foarte multi ani liberalul Daniel Pitaroiu a facuta parte din echipa de conducere a CEO Oltenia, premierul Citu s-o fi referit si la el atunci cand a vorbit de sifonarea banilor?

Si daca la CEO Oltenia nu a fost in stare sa pastreze locurile de munca ale oamenilor, cum o sa fie capabil sa creeze locuri de munca pentru filiseni?

Si nu pot sa nu imi pun intrebarea, cati dintre cei 800 de oameni care raman fara slujba sunt si din orasul Filiasi?
Sursa: gorjeanul.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments