joi, martie 28, 2024
AcasăPoliticăDe ce Gheorghe Marin primar al orașului Filiași

De ce Gheorghe Marin primar al orașului Filiași

De ce 90% dintre filișenii prezenți la vot la algerile locale din 2020 au vota Gheorghe Ilie Costeluș? De ce au votat 15 consilieri PSD din 17? De ce Gheorghe Marin, care conform unui sondaj realizat în orașul Filiași are peste 60% din susținerea populației?

Raspunsul ”a avut realizări” , ”a avut fonduri” poate părea unul simplu, dar situația este una mult mai complexă.

Pentru că nu este deloc ușor ca în 4 ani să transformi un oraș de aproape 18 mii de locuitori. E nevoie de viziune, muncă implicare și perseverență. Fondurile vin dacă știi să le atragi. Și Gheorghe Ilie Costeluș a demonstrat că știe! De ce nu au adus fonduri și alți primari în ultimii 30 de ani?

Orașul Filiași era cunoscut ca o localitate cu străzi neasfaltate, unde oamenii se plângeau că trăiesc la oraș doar pe hârtie.

Din prima zi de mandat, în 2016, Gheorghe Ilie Costeluș a trecut la treabă și a demarat un amplu proces de asfaltare și refacere a infrastructurii de apă și gaze naturale. A reabilitat școlile și grădinițele, a achiziționat echipamente pentru Spitalul Filișanilor, a reabilitat o clădire în care a adus Policlinica din Filiași, și a reabilitat clădirea pentru nefamiliști din oraș.

A atras investitori și a deschis calea pentru alții, care vor urma să vină în viitorul Parc Industrial, pe terenul fostului SIL. Asta înseamnă creare de locuri de muncă.

Și-a îndreptat atenția către satele aparținătoare și a investit în infrastructură, pentru a aduce un minim de confort și în zona rurală.

În tot acest proces de dezvoltare al orașului Filiași, alături de Costeluș și echipa sa, cu sfaturi și expertiza profesională, a fost tatăl acestuia, Gheorghe Marin.

A sfătuit în permanență tânăra echipă și când printr-o decizie incorectă Gheorghe Ilie Costeluș a fost îndepărtat din funcția de primar, preluarea interimatului de către Gheorghe Marin a fost una normală și cea mai eficientă din punct de vedere al continuității proiectelor.

Gheorghe Marin este omul care cunoaște cel mai bine toate proiectele, cel care a contribuit cu idei și sfaturi la strategia de dezvoltare și cel care, s-a dovedit, a adus echilibru în Primăria Filiași.

Gheorghe Marin a avut o carieră profesională în domeniul bancar și a ocupat o lungă perioadă de timp funcții de conducere. Are experiență în lucrul cu oamenii, în lucrul în echipă și cel mai important este un om foarte echilibrat.

Nu există persoană din orașul Filiași care să spună ceva rău despre el. Un om respectuos, la locul lui, un om care salută și răspunde la salut!

Gheorghe Marin este omul care poate dezvolta în continuare orașul Filiași, pentru că știe cum, pentru că poate și pentru că are susținerea necesară în Consiliul Local Filiași și la nivelul Consiliului Județean Dolj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments