duminică, iunie 16, 2024
AcasăPoliticăDaniel Pitaroiu ”invata” administratie de la un prefect fara expertiza si de...

Daniel Pitaroiu ”invata” administratie de la un prefect fara expertiza si de la un primar declarat definitiv incompatibil

Cand nu te pricepi nici la politica si nici la administratie locala, este normal sa faci greseli ca Daneil Pitaroiu si sa le mai si semnalizezi pe pagina de Facebook.
Se presupune ca Daniel Pitaroiu stie ce are de facut si nu vrea sa devina primar ca sa invete administratie locala la locul de munca. Cum sa isi duca la bun sfarsit toate promisiunile electorale daca el se duce la prefect sa ii acesta cum sa racordeze la reteaua de gaze Răcari, Fratoștița și Bâlta. Prefectul de unde sa stie? Ca pana sa fie numit politic prefect, a lucrat la APIA. Este clar ca a incurcat persoana la care sa se informeze. Trecem peste faptul ca un candidat sta la masa cu seful institutiei care l-a demis pe fostul primar Gheorghe Ilie Costelus.
”Mă preocupă dezvoltarea orașului Filiași și, prin urmare, astăzi am mers la Instituția Prefectului – Județul Dolj, unde am avut o discuție cu prefectul Nicușor Roșca. Am dorit să aflu care este procedura legală pentru ca satele arondate orașului nostru, Răcari, Fratoștița și Bâlta, să fie racordate la alimentarea cu gaze naturale” Facebook Daniel Pitaroiu.
A doua greseala de gâgă este că ne anunta că s-a dus la Costel Pistritu, primarul Bailestiului, sa il invete si acesta cum face el administratie locala.
”Totodată, am vizitat orașul Băilești, aici unde în ultimii ani au fost atrase 45 milioane de euro, fonduri europene, bani ce au fost folosiți la dezvoltarea zonei. (…)”, Facebook Daneil Pitaroiu.
Dincolo de faptul că proiectele lui Costel Pistritu sunt multe cu probleme, Daniel Pitaroiu stie foarte bine că primarul muncipiului Băilesti a fost declarat inompatibil de ANI si are decizie definitiva de pierdere a mandatului, pe o speta similara ca a fostului primar de la Filiasi.
Numai ca la Costel Pistritu, prefectul liberal Nicusor Rosca nu s-a grabit să semneze ordinul de eliberare din functie. Poate pentru ca este primar liberal.
Daniel Pitaroiu si-a inceput bine campania. Si-a dat de la inceput cu stangul in dreptul. Nici asta nu este prima data. Si-a mai dat cu stangul in dreptul de multe ori la CEO, in toate functiile de conducere pe care le-a ocupat.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments