vineri, martie 29, 2024
AcasăȘtiriSURSE. Ce candidat a pus ochii pe cele 10 hectare de teren...

SURSE. Ce candidat a pus ochii pe cele 10 hectare de teren de la fostul SIL si cui vrea sa le concesioneze

Primaria Filiasi a achizitionat cele 10 hectare de teren ale fostului SIL, unde doreste sa faca un parc industrial si sa construiasca locuinte sociale si pentru tineri. Proiectul se afla in faza de studiu de fezabilitate.

Din informatiile noastre, de la surse apropiate candidatului PNL la Primaria Filiasi, in cazul in care va castiga alegerile locale partiale, acesta va deturna destinatia celor 10 hectare de teren achizitionate de Primaria Filiasi, pentru infiintarea unui parc industrial si construirea unor blocuri pentru tineret si locuinte sociale.

Altfel zis, candidatul PNL Filiasi a pus ochii pe o afacere banoasa, si va lasa filiseni fara locuri de munca si locuinte, pentru a concesiona terenul  unor oameni cu care a mai facut afaceri si in trecut.

Terenul cu pricina este unul cu o valoare foarte mare pentru ca e bine amplasat, langa calea ferata, transport usor accesibil, si intr-o localitate cu granita la doua judete.

Se pare ca pe langa viitoarele castiguri din parteneriatele cu cei care isi doresc terenul de 10 hectare, acestia i-au promis candidatului PNL Filiasi si sustinere electorala.

 

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments