duminică, iunie 16, 2024
AcasăȘtiriCosmin Vasile, presedinte CJ Dolj: Noi parcuri industriale vor întregi sectorul economic...

Cosmin Vasile, presedinte CJ Dolj: Noi parcuri industriale vor întregi sectorul economic al județului Dolj

Noi parcuri industriale vor întregi sectorul economic al județului Dolj, aflat în plină expansiune. Avem deja cerere din partea investitorilor care sunt atrași de oportunitățile create de uzina Ford de la Craiova.
Chiar astăzi am participat la o întâlnire on-line cu reprezentanții Ford România și o parte dintre furnizorii companiei, firme interesate să își deschidă puncte de lucru în regiune.
Ca autorități locale, atât Consiliul Județean, cât și Primăria Craiova, am identificat terenuri pe care se pot dezvolta parcuri industriale. În plus, am conceput facilități fiscale atractive menite să încurajeze companiile să investească în această regiune.
Doljul are avantajul poziției geografice, pe traseul coridorului 4 pan-european, este un nod important de transport atât rutier, cât și fluvial, feroviar și aerian, poate asigura specializarea forței de muncă în centrele universitare din Craiova și este zona cu cel mai mare potential economic de dezvoltare, la momentul actual.
Toate aceste aspecte reprezintă atu-ul pe care îl avem și pe care îl folosim pentru atragerea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments