duminică, iunie 16, 2024
AcasăȘtiriANM: Vremea oscilantă în decursul următoarelor două săptămâni

ANM: Vremea oscilantă în decursul următoarelor două săptămâni

Vremea va fi oscilantă în decursul următoarelor două săptămâni (17 – 30 mai), interval în care fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii extinse şi local cu preponderenţă în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş şi la munte, arată prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Oltenia, până spre sfârşitul primei săptămâni, vremea va fi în general răcoroasă, cu temperaturi maxime de 18 – 22 de grade, posibil mai scăzute în data de 20 mai, respectiv minime de 7 – 11 grade, mediat regional.

Începând din 23 mai, temperatura aerului va fi în creştere până la valori în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii mai şi chiar peste mediile multianuale, cu 24 – 27 de grade în orele după-amiezelor şi de 10 – 15 grade, în timpul nopţilor.

Probabilitatea pentru ploi pe suprafeţe extinse va fi mai ridicată în zilele de 17, 19 şi 20 mai. Pentru restul intervalului de referinţă, vor fi pe alocuri fenomene de instabilitate atmosferică.

sursa: agerpres.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments