sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSportCSO Filiaşi - Corona Braşov, meci decisiv pentru promovare, pe stadionul Filiasi,...

CSO Filiaşi – Corona Braşov, meci decisiv pentru promovare, pe stadionul Filiasi, azi la 17:30,

CSO Filiaşi susţine o partidă extrem de importantă sâmbătă, de la ora 17.30, pe teren propriu. Elevii lui Mario Găman o întâlnesc pe Corona Braşov pe stadionul „Orăşenesc“, în manşa secundă a barajului 1 de promovare în Liga 2, şi au de „întors“ acel 0-1 înregistrat în Ardeal.

Preşedintele grupării doljene, Florin Spânu, s-a arătat optimist în privinţa deznodământului confruntării de sâmbătă şi a dublei cu ardelenii.

„Cred că ei vor veni să apere rezultatul din tur. Şi acum, prin formula pe care au aliniat-o, cred că şi-au dorit foarte mult să nu primească gol. Este strategia lor, modul lor de a gândi. Cred că la fel vor proceda şi în returVor veni să se apere şi când au posibilitatea vor încerca să ne surprindă pe contraatac. Dar eu sper ca băieţii să fie pregătiţi şi să respecte exact ceea ce le ceremTrebuie să joace exact cum pregătim noi jocul. O să venim şi cu ceva în plus. Vom scoate ceva atuuri şi astfel cred că o să ne putem bucura împreună pentru barajul următor. Sperăm ca în retur să fim mai concentraţi, mai siguri pe noi şi să putem marca măcar de două ori. Sunt foarte optimist“, a subliniat Mario Găman.

sursa: gds.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments