joi, martie 28, 2024
AcasăPoliticăEchipa PSD Filiasi ramane sudata. Laurentiu Florescu, viceprimar Filiași: Costelus Gheorghe Ilie...

Echipa PSD Filiasi ramane sudata. Laurentiu Florescu, viceprimar Filiași: Costelus Gheorghe Ilie a facut imposibilul posibil

Costelus Gheorghe Ilie si Laurentiu Florescu au facut echipa, in mandatul 2016-2020, si parteneriatul a continuat si in mandatul 2020-2024 cand filiseni au acordat PSD Filiasi si lui Costelus Gheorghe Ilie  90% din voturi.

Costelus Gheorghe Ilie, primar, Laurentiu Florescu, viceprimar, o echipa performanta care a avut realizari in Filiasi intr-un mandat de patru ani cat nu au facut altii in 25 de ani.

Laurentiu Florescu ramane in echipa, alaturi de PSD si Costelus Gheorghe Ilie, asta arata si mesajul acestuia postat pe Facebook sambata seara:

”Costelus Gheorghe Ilie a facut imposibilul posibil. Ma refer la asfaltare, ma refer la introducerea de gaze pe foarte multe strazi, poiect care inca se implementeaza, ma refer la iluminatul stradal pe led care  face ca facturile sa fie mai mici, ma refer la stadion, ma refer la proiecte de reabilitare sediu Politie, ma refer la zona Lac, unde este foarte frumos, ma refer la zonele cu foisoare, ma refer la Spitalul Filisanu care arata foarte bine si a fost dotat, etc, etc… Si urmeaza alte proiecte”.

Echipa PSD Filiasi ramane sudata in ciuda incercarilor la care a fost supusa in ultima vreme.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments