duminică, iunie 16, 2024
AcasăPoliticăAcțiune inedită la Filiași de #ZiuaEuropei și #ZiuaIndependenței, organizată de PSD Dolj,...

Acțiune inedită la Filiași de #ZiuaEuropei și #ZiuaIndependenței, organizată de PSD Dolj, PES activists Dolj și PSD Filiași

Acțiune indedită la Filiași de #ZiuaEuropei și #ZiuaIndependenței, organizată de PSD Dolj, PES activists Dolj și PSD Filiași în care filișenii sunt chemați ”să își spună părerea despre viitorul României în Uniunea Europeană și modul în care vor să arate Planul Național de Redresare și Reziliență”.

”Anul acesta, de #ZiuaEuropei, colegii noștri de la PES activists Dolj și PSD Dolj s-au alăturat PES activists Romania și Partidului Social Democrat  într-o acțiune inedită, în care au  invitat doljenii din Craiova, Băilesti și Filiași să își spună părerea despre viitorul României în Uniunea Europeană și modul în care vor să arate Planul Național de Redresare și Reziliență.

O consultare cu cetățeni, care au ocazia să definească noul proiect european pentru #România.

De #ZiuaIndependenței mesajul nostru este că România poate deveni mai puternică în Europa daca nu ratează oportunitățile oferite de Uniunea Europeană. Le mulțumesc colegilor pentru implicare. La mulți ani, Europa! La mulți ani, România! ” este mesajul președintelui PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments