duminică, aprilie 14, 2024
AcasăSportEchipa din Brașov a câștigat meciul tur de promovare în Liga 2...

Echipa din Brașov a câștigat meciul tur de promovare în Liga 2 cu ACSO Filiași

Manșa tur a primei etape a barajului de promovare în Liga 2 a debutat vineri seară la Brașov, pe stadionul Tineretului, acolo unde Corona Brașov, liderul Seriei a 5-a a Ligii 3, a întâlnit-o pe ACSO Filiași, a doua clasată la finalul sezonului regular în Seria a 6-a. Trupa lui Călin Moldovan s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de experimentatul Marian Cristescu direct din lovitură de colț.

  • Meciul s-a desfășurat cu o zi mai devreme față de restul jocurilor, deoarece sâmbătă, tot pe stadionul Tineretului din Brașov, are loc un alt meci de baraj de promovare în Liga 2, între SR Brașov și Vedița Colonești.

Marian Cristescu i-a adus victoria Coronei cu un gol direct din corner

Marian Cristescu (36 de ani – foto) a decis manșa tur a meciului de baraj dintre Corona și Filiași printr-o super-execuție. Fostul mijlocaș trecut pe la FC Brașov, U Cluj, Petrolul Ploiești, Astra, Dinamo și Concordia Chiajna a înscris în minutul 73 cu un șut direct din corner.

Cristescu a început meciul pe bancă și a intrat pe teren în minutul 58 în locul lui Linguraru.

Meciul nu a fost unul spectaculos ca joc sau ocazii, prudența fiind cuvântul de ordine în dreptul ambelor echipe.
  • Corona a terminat sezonul regular pe locul 1 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 46 de puncte, cu 18 mai mult decât a doua clasată SR Brașov (28 de puncte), aceasta fiind cea mai mare diferență de puncte în toate cele zece serii. În schimb, ACSO Filiași a încheiat pe locul 2 în Seria a 6-a, după ce în ultima a pierdut și a fost depășită de Vedița Colonești, 37 față de 35 puncte.

Meciul retur al primului baraj de promovare în Liga 2 are loc în jurul datei de 15 mai 2021. Ulterior, învingătoarea acestui prima baraj va merge într-un al doilea baraj, cel decisiv de promovare, în care va întâlni, tot în dublă manșă, în datele de 22, respectiv 29 mai, câștigătoarea dintre SR Brașov și Vedița Colonești.

 

sursa: liga2.prosport.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments