vineri, martie 29, 2024
AcasăEvenimenteDouă femei rănite într-un grav accident la Răcari

Două femei rănite într-un grav accident la Răcari

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi, în această după-amiază, cu privire la faptul că, pe DN 6, a avut loc un accident rutier cu victime.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din direcţia Filiaşi către Craiova, la efectuarea unui viraj la stanga pe strada Dealului din comuna Răcarii de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Butoieşti, judeţul Mehedinţi, care circula din sensul opus de mers. De asemenea, la faţa locului au intervenit şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova şi un echipaj din cadrul SAJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, un o femeie de 56 de ani din Filiaşi, pasager dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani şi o tânără de 22 de ani, pasager în celălalt autoturism, au fost transportate la spital, fiind conştiente.

Conducătorii auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 54 de ani şi negativ pentru tânăr. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

De asemenea, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conform OUG 195/2002, bărbatului de 54 de ani, în valoare 1305 lei, fiindu-i reţinut totodată permisul pe conducere pe o perioadă de 90 de zile, anunță IPJ Dolj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments