duminică, aprilie 14, 2024
AcasăPolitică”Călăul” primarului Costeluș la masa cu candidatul PNL Filiasi, Daniel Pitaroiu. Situatie...

”Călăul” primarului Costeluș la masa cu candidatul PNL Filiasi, Daniel Pitaroiu. Situatie fara precedent, se impun masuri urgente!

Prefectul este reprezentantul Guvernului in teritoriu, nu al Camerei Deputatilor, nu al Senatului, nu al partidului, al Guvernului.

Prezenta prefectului Nicusor Rosca alaturi de Ludovic Orban pe santierul drumului expres Craiova – Pitesti, poate fi, oarecum inteleasa. Organizarea conferintei de catre Prefectura Dolj pentru presedintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și ea poate fi inteleasa.

Dar deplasarea la Filiasi a prefectului de Dolj, in data de 23 aprilie 2021, la o intalnire politica, ridica mari semne de intrebare.

Orban si echipa PNL Dolj s-au refugiat in padure, la carciuma lui Daniel Pitaroiu, candiatul PNL la alegerile partiale pentru Primaria Filiasi.

Din echipa lui Orban, cersetorul de voturi. a facut parte si Nicusor Rosca, prefectul judetului Dolj, ”calaul” primarului Costelus Gheorghe Ilie, cel care l-a demis abuziv din functie!

Nicusor Rosca ar putea spune ca Ordinul nr. 624/22 decembrie 2020 a fost semnat de subprefectul de la acea dată, Daniela Dobrin. Dar chiar si asa, seful institutie este Nicusor  Rosca, care nu avut ”destul sange in instalatie” sa semneze ordinul.

Ce cauta prefectul Judetului Dolj la masa cu candidatul PNL Filiasi, Daniel Pitaroiu?

Alegerile locale partiale vor fi organizate de Prefectura Dolj. La ce sa se astepte locuitorii orasului Filiasi, daca seful institutiei organizatoare sta la masa cu unul dintre candidati? Mai conteaza votul lor? Sau conteaza ”masurile” pe care le va lua Nicusor Rosca cand sacii cu voturi vor ajunge la Prefectura Dolj? Oare asta i-a promis prefectul Rosca lui Daniel Pitaroiu? Este prezenta prefectului Rosca la aceasta intalnire politica garantia ca oricare ar fi votul alegerilor partiale, rezultatul va fi in favoarea lui Daniel Pitaroiu?

Situatia este una fara precedent si ar trebui luate masuri in consecinta, pentru ca votul nu poate fi furat. Filiseni au avut o optiune in septembrie 2020, si vor avea un cuvant de spus la alegerile partiale din acest an, si votul lor nu poate fi viciat de nimeni. Nici macar de un prefect obedient ca Nicusor Rosca.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments