vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPoliticăDaniel Pitaroiu garantat de Orban si Fane zis Butoane. Sau cum va...

Daniel Pitaroiu garantat de Orban si Fane zis Butoane. Sau cum va promite Pitaroiu pielea ursului din padure

Ludovic Orban este in campanie electorala pentru functia de presedinte al PNL. Organizatia PNL Dolj si-a anuntat sprijinul pentru acesta.

Drept rasplata, Ludovic Orban le-a facut ”o marea cinste” cu o vizita, cu un joc de glezne pe la drumul expres Craiova- Pitesti, a facut o intalnire cu liberalii de frunte la Prefectura Dolj, apoi, ca sa nu i se puna intrebari mai grele din partea presei, a fugit in padure, la carciuma de la Negraia, unde s-a intalnit cu Daniel Pitaroiu si liberalii de la Filiasi.

Daniel Pitaroiu a profitat de moment si si-a tras o poza cu Ludovic Orban si Fane zis Butoane, presdintele PNL Dolj. Gestul din poza arata ca Daniel Pitaroiu este garantat de Orban si Fane Butoane. Mare lucru!

Dar ce vor face liberalii doljeni daca Ludovic Orban va pierde alegerile in partid? Fane Butoane isi va pierde functia de presedinte al PNL Dolj iar Daniel Pitaroiu va beneficia de indiferenta celor de la judet, pentru ca e greu de crezut ca Fane Butoane nu va fi schimbat din functie,  dar mai ales a celor care vor conduce partidul si in speta guvernul.

Mai exact, promisiunile lui Daniel Pitaroiu din anuntata campanie electorala pentru Primaria Filiasi vor fi pe pielea ursului din padure.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments