sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăEvenimenteDolj: Descinderi în Filiași la doi tineri suspectați de distrugeri

Dolj: Descinderi în Filiași la doi tineri suspectați de distrugeri

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, Poliţiei Oraşului Filiaşi şi mascați din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj au efectuat, astăzi, trei percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de distrugere.

Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la locuinţele a doi tineri de 26 şi 27 de ani, ambii din Filiaşi, bănuiţi că în noaptea de 22/23 decembrie ar fi înţepat anvelopele din partea stanga faţă – spate ale unui autoturism proprietate a unui bărbat de 48 de ani, din Filiaşi, care era parcat în faţa imobilului acestuia, precum şi la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, al cărui autoturism ar fi fost folosit de cei doi tineri la comiterea faptei. De asemenea, cei doi tineri sunt bănuiţi că ar fi săvârşit, în aceeaşi noapte şi în aceleaşi împrejurări o altă infracţiune de distrugere.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum articole de îmbrăcăminte şi telefoane mobile. Cercetarile în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat cu propunere corespunzatoare unitatii de parchet competente, anunță IPJ Dolj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments