sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEvenimenteGalerie FOTO/ Patru răniți între care un copil de 5 ani într-un...

Galerie FOTO/ Patru răniți între care un copil de 5 ani într-un grav accident la Filiași

Patru persoane, între care un copil de 5 ani, au fost rănite într-un accident violent petrecut în această dimineață în orașul Filiași. Din primele date ale polițiștilor se pare că șoferul unui Ford ar fi adormit la volan și a intrat într-o dubiță de la G4S. Șoferul vinovat este în stare gravă.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin conducea un autoturism Ford Galaxy, pe bulevardul Racoteanu, din Filiasi și la ieșirea din localitate, către Craiova, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o dubiță de a G4S, condusă de un bărbat de 55 de ani, din Bals.

Bărbatul de 33 de ani, soția de 33 de ani din Braniștea, judetul Mehedinți și copilul de 5 ani au fost transportați la spital. De asemenea și conducătorul celui de-al doilea vehicul a fost transportat la spital. Din primele verificări, bărbatul de 33 de ani ar fi adormit la volan, acesta fiind rănit grav în urma accidentului. Atât el, cât și soția și copilul său, dar și șoferul autospecialei G4S au fost transportați de pompierii ISU Dolj la spital.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments