duminică, aprilie 14, 2024
AcasăEvenimenteȘofer arestat la domiciliu după ce a vrut să-i mituiască pe polițiștii...

Șofer arestat la domiciliu după ce a vrut să-i mituiască pe polițiștii din Filiași cu 200 de lei

Un bărbat de 47 de ani, din județul Argeș, a fost arestat la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, după ce a încercat să-i mituiască pe poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care-l opriseră în trafic cu 200 de lei. Șoferul voia să scape de amendă, pentru că fusese prins circulând cu viteză și nu avea polița RCA valabilă.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au oprit în trafic, vineri, un autoturism condus prin localitate, de Marian Dobrin, de 47 de ani, din comuna Poiana Lacului, judeţul Argeş, care depăşise regimul legal de viteză.

Întrucât conducătorul auto nu deţinea poliţă RCA valabilă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, iar ca măsură complementară au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

După ce i-a fost adus la cunoştinţă conţinutul procesului verbal de constatare a contravenţiilor, conducătorul auto a oferit suma de 200 de lei poliţiştilor, pentru ca aceştia să nu mai ia măsurile legale ce se impuneau.

Poliţiştii au informat conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj precum şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Astfel, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, iar bărbatul în cauză a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus, ieri, măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile față de Marian Dobrin, după cum au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments